Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Drop-in-time i Girlystyle (litt øvet) med Catharina Salberg

februar 20, 2019 @ 6:00 pm - 7:30 pm

I vinterferien får vi besøk av Catharina Salberg fra Oslo 🙂
Denne drop in-timen vil være uten heels og litt øvet-nivå. !

Catharina er født og oppvokst i Trondheim, har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, og bor og jobber i Oslo.
Etter endt utdanning reiste hun flere ganger til Los Angeles for å trene, og det var her hun fant sin stil og måte å undervise på.

Hun har hatt base i Trondheim fra 2008 og fram til høsten 2015, og har i hjembyen drevet Xact Dansestudio, jobbet freelance som koreograf og pedagog, og var koreograf og danser i den urbane dansegruppen Xact. De har gjort opptredener på blant annet World Of Dance i London og Urban Moves Streetdansfestival i Oslo, pluss en hel rekke andre ulike arenaer og arrangementer i og rundt Trondheim siden 2009.
I 2012 ble Kompani Trondheim dannet og Catharina ble fast danser og koreograf i dette profesjonelle jazz/modernekompaniet. De har siden da gjort flere helaftens forestillinger i tillegg til flere større og mindre arrangementer i Trondheim.

Catharina underviser i jazz og girlstyle på KGB dans og ballett i Oslo, tillegg til å jobbe freelance som utøvende danser. Hun har blant annet opptrådt på Oslo Jazzdansfestival, VG-lista topp 20, TV2, Bergans, Swix m.fler.

Kort om klassen:
«I mine girlstyle-klasser kjører jeg ofte en miks av det veldig feminine med mye myke isolasjoner og elegante bevegelser, sammen med groove og bounce fra hip hop for å skape et sterkt uttrykk og ikke ha for mye fokus på det seksuelle. Girlstyle for meg er like mye å være sterk og tøff, som å være feminin og sexy.
Dette er i hovedsak en koreografiklasse, men jeg går igjennom elementer som f.eks ulike variasjoner av å gå (spesielt i hæler er dette viktig), poseringer og isolasjoner.
Det viktigste for meg er å spre danseglede og mestringsfølelse! »

Vi åpner opp for å skrive seg på klassen 30 minutter før klassen begynner. Det er begrenset med antall plasser, så det er førstemann til mølla. Vi gleder oss til å få besøk av Catharina 🙂

Detaljer

Dato:
februar 20, 2019
Tid
6:00 pm - 7:30 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon