Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Audition til ISAK Danser-kompaniet

juni 11, 2019 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Liker du å opptre? Liker du å koreografere sammen med andre? Har du danset en liten stund og behersker flere dansestiler? Er du mellom 14-24 år?
ISAK Danserkompaniet har eksistert siden januar 2015 og opptrer ofte på arrangement rundt om i byen og trener fast 2 timer i uka på Kultursenteret ISAK. Vi har nå 1-3 ledige plasser i kompaniet fra høsten av og holder en åpen klasse for deg som kunne tenkt deg å være med i dansekompaniet for 2019/2020.
Timen vil bestå av oppvarming, litt teknikk og vi kommer til å lære bort to ulike koreografier i stilartene Girlystyle og Moderne. Du møter også de andre kompanimedlemmene som vil være med på timen.

Vi ser etter en inkluderende person som passer godt inn i gruppa vår, har mye danseglede, liker å koreografere, behersker ulike dansestiler, liker å opptre og har tid til å møte opp minimum to timer i uka, samt opptredener. 🙂

Ønsker du å være med på timen? Møt opp tirsdag 11.juni! Det er registrering kl 18.00 og timen begynner kl 18.15. Vi gleder oss til å treffe deg 🙂
For spørsmål, kontakt anette.ystgaard@trondheim.kommune.no

Detaljer

Dato:
juni 11, 2019
Tid
6:00 pm - 9:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon