Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Audition til ISAK Dansekompani

juni 2, 2020 @ 4:30 pm - 5:30 pm

ISAK Dansekompani er Kultursenteret ISAK sitt dansekompani for ungdom i alderen 14-24 år. Kompaniet fremfører på store og små arrangement rundt om i byen og på Kultursenteret ISAK. I perioden august 2019 til mars 2020 fremført kompaniet for over 40 000 publikummere deriblant på Håndball EM for herrer, premieseremonien til SkiTour og åpningen av Trondheim Spektrum.
Kun én gang i året avholder vi audition til kompaniet for nye dansere. Obs, påmelding via skjema lengre nede. Påmeldingen er åpen til og med torsdag 28.mai. Pga korona er det begrenset med antall dansere vi kan ta inn på audition.

Vi ser etter nye medlemmer som er:
– Mellom 14-24 år
– Kan binde seg til kompaniet for et helt år.
– Er inkluderende og dedikert
– Du liker å fremføre dans for publikum
– Kan øve på tirsdager og onsdager mellom kl 16.45-18.30
– Liker å utfordre deg selv i ulike dansestiler
– En ambassadør for Kultursenteret ISAK

Vi har begrenset med antall plasser til audition for å overholde helsemyndighetene sine smittevernsregler. Ungdommer som ønsker å delta må fylle ut skjema nedenfor. Aktuelle kandidater blir delt opp i mindre puljer på selve auditiondagen. Du trenger ikke å forberede noe på forhånd. Det koster ikke noe å være med i kompaniet.
Vi ber om at du holder deg hjemme hvis kjenner på symptomer til Korona og tar kontakt med oss. Det er ikke mulig å komme med følge på selve auditiondagen. For påmelding til audition, må du fylle ut følgende skjema innen torsdag 28.mai:
https://forms.gle/6mYeaRauATpXz81b6

For spørsmål, ta kontakt med oss på PM. Vi ønsker ungdommer hjertelig velkommen på audition!

Detaljer

Dato:
juni 2, 2020
Tid
4:30 pm - 5:30 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon