Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Åpen kveld på Skaperloftet

september 4, 2019 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Velkommen til Åpen kveld på ISAK Skaperloftet

Lurer du på hva Skaperloftet er? På hvilke muligheter som finnes? Hva vi har av utstyr? Hva enn du lurer på – ta turen og spør oss! Møt andre som er interessert i maling, tegning, forming, sying og andre kreative aktiviteter

Hvis du brenner litt ekstra for kunst og har lyst å forme og påvirke kunstmiljøet på ISAK, kan bli en av våre ISAK -ambassadører. Som ISAK-ambassadør er du med på å bestemme blant annet hvilke kurs/workshops vi skal ha, hvilke pedagoger som skal undervise, hvor og når vi skal ha utstillinger, hvilke sosiale aktiviteter vi skal finne på og er med på å forme kultursenteret ISAK.

Har du spørsmål eller ideer til kunst, ta kontakt med kine.limstrand@trondheim.kommune.no meld deg inn i facebookgruppa ISAK Skaperloftet!

Håper vi sees!
————————–————————–————————–————-
Om Skaperloftet:
Skaperloftet er et kunst- og designverksted på kultursenteret ISAK, hvor du kan låne utstyr og få hjelp til å utfolde designeren og kunstneren i deg. På Skaperloftet arrangeres det kurs og workshops med profesjonelle kunstpedagoger i ulike stilarter, og ide- og skaperglede står sentralt. I utgangspunktet er ingen ideer ugjennomførbare – snakk med oss, så ser vi hva som skjer! Dette er et tilbud for deg mellom 16-25 år.

Detaljer

Dato:
september 4, 2019
Tid
6:00 pm - 7:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon