Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Åpen klasse/Audition til ISAK Dansekompani

august 23 @ 6:15 pm - 7:30 pm

Kultursenteret ISAK har et eget dansekompani for ungdom i alderen 14-25 år. Kompaniet fremfører på store og små arrangement rundt om i byen og på Kultursenteret ISAK. På åpen klasse/audition kan du prøve ut kompaniet for å se om dette er noe for deg.
De har blant annet fremført på følgende arrangement: flere arrangement i Trondheim spektrum deriblant åpning av spektrum, Håndball EM for herrer og Finnframfest, premieseremonien til SkiTour, Trondheim Pride, gjenåpningsfest på torget med Vegard Harm og Christine Dancke og World Cup i Granåsen for å nevne noen.
På åpen klasse/audition kan du teste ut om kompaniet er noe for deg. Vi ser etter nye medlemmer som er:
– Mellom 14-24 år
– Du kan binde deg til kompaniet for minimum et helt år.
– Er inkluderende og dedikert
– Du liker å fremføre dans for publikum
– Kan øve på tirsdager og onsdager.
– Har erfaring med en eller flere dansestiler.
– Liker å utfordre deg selv i ulike dansestiler
– En ambassadør for Kultursenteret ISAK
Vi har begrenset med antall plasser og påmelding skjer via dette skjemaet:
https://forms.gle/AYX3G3zKeRyTVirB9
Du trenger ikke å forberede noe på forhånd og det koster ikke noe å være med i kompaniet. Det er heller ikke én spesifikk dansestil du må kunne. Ulike danseerfaringer og stiler ser vi som en fordel. Vi tilbyr individuell oppfølging og mulighet til å utvikle dine danseferdigheter, samt opplevelser og læring i et inkluderende fellesskap. På åpen klasse møter du også andre medlemmer av kompaniet.
Oppmøte er kl 18.15 og selve klassen begynner kl 18.30 🙂 Ha på behagelige klær å danse i og ta med vannflaske og gjerne litt frukt. For spørsmål, ta kontakt med oss på PM. Vi ønsker ungdommer hjertelig velkommen!

Detaljer

Dato:
august 23
Tid
6:15 pm - 7:30 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon