Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Å telle til null

juni 24

Vil du se teater, men sliter med at du får maur i rompa underveis? Perfekt! Denne sommeren kan Harehjerte nemlig by på vandreteater. Forestillingen går gjennom 8 ulike rom på Kultursenteret ISAK. Velkommen til Å telle til null av Kristofer Blindheim Grønskag ved Columbine forlag.

Om forestillingen

«Å telle til null er bygd opp nesten som en bombe. Det begynner på scene ti og teller ned til scene null. I stykket møter man en rekke ungdommer som påvirkes av hverandres handlinger. Man møter gjengen som lager en youtube-hit på jernbaneskinnene. Man møter en ung realitystjerne og en stalker. Man møter de som har jobben med å vaske døde dyr av tog, og de som lurer fysisk utviklingshemmede Lars til å stjele fyrverkeri. Man møter en syk hund og en død ku. Alt dette, og enda mer til, utgjør det lappeteppet stykket skaper.

Å telle til null handler om mange ting. Er det for eksempel lov å ikke være konstant glad i lykketyranniet? Tør man vise hvem man egentlig er, når alt bare er fasade? Og hva skjer egentlig når man får nok? Hva skjer når man har telt til null?» – Kristofer Blindheim Grønskag (kristofergronskag.wordpress.com/a-telle-til-null/)

Forestillingen vises:
24.06 kl. 17.30 og 20.00
28.06 kl. 13.30
29.06 kl. 13.30

Det er få plasser, så hent ut gratisbillett her.

Varighet: 60 min Regissør og plakatdesign: Mari Hovde

Takk til kultursenteret ISAK og Frifond for støtte

Forestillingen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere

Detaljer

Dato:
juni 24
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon