I et rom står det en to kvinner og en mann. Tilsynelatende helt vanlige; kanskje går de skole eller er i jobb, kanskje er de samfunnsengasjert eller interessert i fotball. Under huden er det noe mer. En bakgrunn som han eller hun har til felles med mange, mange andre.

«Man er først og fremst menneske – et vitnesbyrd»  er en dokumentarforestilling som speiler refleksjoner i møtet med tre informanter som ble utsatt for overgrep i barne og ungdomsårene. Det er en forestilling om hemmeligheter som ikke lengre er hemmelige, og menneskene som ble berørt.
I løpet av 45 minutter blir vi kjent med tre ulike individer. Tre skuespillere arbeider mot å gi en innsikt i disse. De sjonglerer mellom ulike roller med mål om å danne en forståelse for tre liv.
Konsept, manus og regi: Aimée Kaspersen
Tekniker: Ingunn Elverum
Skuespillere: Sindre Karlsholm, Lisa Thun og Siri Schnell Juvik
Mandag 13. november kl. 19.00
Etter forestillingen vil det bli en ettersnakk.
Billetter kr 150,-7 200,- på Hoopla
Laget i samarbeid med Landsforeningen mot seksuelle overgrep.
Forestillingen er en del av Trondheim Dokumentarfestival: Scenekunstprogram og er støttet av: Kultusenteret ISAK, Trondheim Dokumentarfestival, NTNU – institutt for kunst og medievitenskap (drama og teater), Trondheim Kommune, Fritt Ord, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Propellen Teater.