Media

Vi ønsker å gi et tilbud til ungdom som ønsker å leke med ulike grafiske uttrykk og drive kulturproduksjon innen film, foto, podcast og stream.
Fra januar 2023 har vi et nytt medietilbud, der det blir åpent møtested hver torsdag fra kl. 18 og ellers mye medierelatert aktivitet som workshops, felles prosjekt, mediegruppe m.m.

Vi har fotoutstyr og flere filmkamera, greenscreen og filmlys som du som er ungdom kan låne. Vi har også full Creative Cloud-pakke fra Adobe som du kan benytte til etterarbeid på dine filmer, foto eller andre grafiske prosjekt. Ønsker du hjelp og veiledning til egne prosjekter, må dette avtales på forhånd.
Har du laget en film du har lyst til å vise fram, eller trenger du å se filmen din på stort lerret med bra lyd mens du jobber med den? Da kan du låne kinosalen.
Dersom du ønsker å stille ut arbeidene dine, er det muligheter for dette på ISAK, enten som en egen utstilling eller som en del av en fellesutstilling.
Innimellom arrangeres det workshops eller kurs innenfor ulike tema relatert til film/foto. 

Utstyret er ikke tilgjengelig for kommersiell fotografering og lånes/leies heller ikke ut til private formål som f.eks. familiefotografering.

Se oversikt over hva slags utstyr som er tilgjengelig her:
Tekniske spesifikasjoner ISAK Media