Kunst

Skaperloftet er et kunst- og designverksted på kultursenteret ISAK, hvor du kan låne utstyr og få hjelp til å utfolde designeren og kunstneren i deg. På Skaperloftet arrangeres det kurs og workshops med profesjonelle kunstpedagoger i ulike stilarter, og ide- og skaperglede står sentralt. I utgangspunktet er ingen ideer ugjennomførbare – snakk med oss, så ser vi hva som skjer! Dette er et tilbud for deg mellom 16-25 år og alt er helt gratis.
I tillegg hjelper vi deg i å komme i kontakt med andre ungdommer som har samme interesse som deg. Skaperloftet ønsker å skape et trygt og kreativt miljø for ungdom i Trondheim på tvers av bakgrunn og kultur.

Mandager og onsdager er vår kunstveileder på plass og kan hjelpe deg hvis det er noe du vil ha hjelp til. Det blir også arrangert gratis kurs i ulike kunstformer.

Hvis du brenner litt ekstra for kunst og har lyst å forme og påvirke kunstmiljøet på ISAK, kan være med i ISAK Kunstkollektiv og samtidig være en av våre ISAK -ambassadører. Som ISAK-ambassadør er du med på å bestemme blant annet hvilke kurs/workshops vi skal ha, hvilke pedagoger som skal undervise, hvor og når vi skal ha utstillinger, hvilke sosiale aktiviteter vi skal finne på og er med på å forme kultursenteret ISAK.

I tillegg har ISAK galleri hvor du kan stille ut dine kunstverk. Galleriet er gratis å låne for deg som er mellom 16-25 år.