Dans

På ISAK kan du låne dansesal, få hjelp til øving og koreografi og til å sette opp din egen danseforestilling. I tillegg kan du delta  på kurs og drop in-timer med profesjonelle dansepedagoger i ulike stilarter, hvor fellesskapet står sentralt. Hvilke kurs og drop in-timer vi har, er det ungdommene som er danse-ambassadører som bestemmer. Det er også jevnlige dansearrangement, åpen scene m.m. du kan delta på.

Kurs og workshops er gratis for deg mellom 14-20 år, men det er som oftest begrenset med antall plasser. Hvilke kurs vi har varierer for hvert semester. Det er gratis å leie lokale og å få hjelp med koreografi, arrangement og lignende for deg som er opp til 25 år.

Gjennom dansetilbudet ønsker vi å skape et pulserende dansemiljø for ungdom i Trondheim på tvers av bakgrunn og kultur.

Hvis du brenner litt ekstra for dans, kan du bli med i ISAK Dansekompani, som opptrer på store arrangement rundt om i Trondheim. Vi har opptak til dansekompaniet én gang i året (mai/juni).

Du kan også bli ISAK-ambassadør og være med på å bestemme blant annet hvilke dansekurs vi skal ha her på ISAK, hvilke pedagoger som skal undervise, hvor og når vi skal ha forestilling og hvilke sosiale aktiviteter og arrangement vi skal ha.

Alle arrangement og kurs legges ut her på hjemmesiden, og på Instagram/Facebook.