Hvorfor skal du melde deg på UKM? Dato for UKM Trondheim er ikke bestemt enda, men det kommer til å bli en eller annen gang i mars.

UKM Trondheim er din mulighet til å vise nettopp det DU er god til. Vi vil se hva som får deg til å smile, hva som får de rundt deg til å smile.
Du kan bidra med hva du vil. Synge, danse, trikse, opptre, teater, film, bilde, kunst, dukketeater, buktaler..
www.ukm.no kan du se tidligere deltakere fortelle om sine erfaringer.

Har du lyst til å være deltaker? Du kan delta med alle slags kulturuttrykk. Arrangørene, publikum og de andre deltakerne gjør alt de kan for at det skal være en fin opplevelse!

Har du lyst til å være med som arrangør? Det trengs både sceneteknikere, praktiske tilretteleggere, folk som vil organisere, markedsføre osv. og hyggelig vertskap. Det er morsomt, lærerikt og ekstremt sosialt!
Har du lyst til å være publikum?

Følg med på UKM Trondheims facebookside

 

 

UKM workshop

—————————–
UKM (Ungdommens Kulturmønstring) er et nettverk av små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen

UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser. Les mer på www.ukm.no

Men UKM foregår ikke bare når det er lokalmønstring, fylkesmønstring eller UKM-festival. Det er UKM hele året! Det er ungdom som arrangerer, og de skal selvfølgelig læres opp, planlegge og forberede det hele. Og de som er deltakere er stort sett aktive kulturutøvere hele tiden. Men akkurat denne helga i februar møtes alle disse, i tillegg til et entusiastisk publikum, for å presentere det de driver med, for å møte andre med samme interesse og for å se på hverandre – og ikke minst for å ha det gøy.