Torsdag 05.04 får vi besøk av 2 stk fra castingteamet for årets sesong av IDOL som ønsker å møte flinke sangere.  De kommer til å være til stede fra kl. 16.30, så da kan du bare stikke innom og slå av en prat hvis du er nysgjerrig!

Hovedmålet med besøket er å rekruttere deltakere til audition i Trondheim, som foregår den 20. april.

Her er litt info om årets dommere:

Gunnar Greve: Manager, produsent, entreprenør og tidligere hiphop-artist. Dommer i Idol de siste fire sesongene (2011,2013,2014, 2016). Gunnar hadde sin debut på den norske musikk-scenen med gruppen Spetakkel i 1999 som i 2005 bestemte seg for å gå hvert til sitt. Siden da har Gunnar hatt stor suksess med sitt musikksleskap MER og har representert artister som Kaveh, Tommy Tee, Lars Vaular, Vinni og svenske Timbuktu. Gunnar representerer også verdensartisten Alan Walker og var en av låtskriverene bak Walkers internasjonale suksesssingel ”Faded”.

Silje Larsen Borgan: Manager, musikkanmelder, redaktør og DJ. Silje har lang erfaring i musikkbransjen og regnes som en av Norges musikkveteraner. Hun har vært musikkanmelder i VG, snurret skiver rundt om i hele Norge med DJ-partner Christine Dancke, jobbet i musikkbransjebladet FaroJournalen, vært redaktør i Spirit og hatt rollen som A&R i Warner Music i flere år. I 2015 valgte Silje å gå sin egen vei og startet management- og PR-byrået Little Big Sister som representerer anerkjente artister som Karpe Diem, Cezinando, Susanne Sundfør, Lars Vaular, Emilie Nicolas og Marit Larsen.

Tshawe Baqwa: Rapper og hiphop-artist Tshawe har hatt stor suksess med gruppen Madcon som han dannet i 1992 sammen med Yosef Wolde-Mariam. Duoen slo for alvor gjennom med singelen ”Beggin” som lå på toppen av flere hitlister over i hele Europa og som har solgt til 6 ganger Platinum. De har vunnet flere Spellemannspriser og gjorde seg også stort bemerket med singlen ”Glow” som ikke bare ble en stor hit i Norge, men også i land som Storbritannia, Tyskland og Østerrike. Madcon forsetter suksessen og har nylig sluppet albumet CONtakt Vol.2. Tshawe vant den tredje sesongen av ”Skal Vi Danse” og har i vår vært en av de syv artistene som har blitt hyllet i TV 2-programmet ”Hver Gang Vi Møtes”.