Amanda Delara er fortiden en av landets mest spennende artister. Under oppveksten i Nes startet hun i tidlig alder å spille piano, og var ikke mer enn tenåring da hun begynte å skrive egen musikk. Takket være et hjem med flere klassiske instrumenter lærte Amanda seg å spille både piano og fiolin.

Etter hvert la hun ut musikk på sosiale medier og det grep oppmerksomheten til folkene bak Nico & Vinz, som raskt signerte henne til uavhengige GR:OW Records.

Sommeren 2016 ble hun oppdaget av artistprogrammet til Red Bull Sound Select, som resulterte i utsolgt konsert på Parkteatret hvor hun delte scenen med britiske Dua Lipa. Gr:ow Records publiserte hennes første singel «Paper Paper» som raskt ble A-listet hos P3.

Med det siste halvårets myriade av opptredener på viktige festivaler både i Norge og utenlands, er det ingen tvil om at 2017 var Amanda Delaras år og ser frem mot 2018! Vi gleder oss stort til hennes konsert i Trondheim!

Hvor: Olavshallen, Lille Sal
Når: 26. januar kl. 19.00

Billetter kr. 150,- kjøper du her

Hva er TRASS?

Endelig en konsertserie for ungdom under 18 i Stjørdal og Trondheim! Alle arrangementer er rusfrie og har fri alder. Et eget ungdomsråd booker artister, promoterer og bistår med teknisk gjennomføring.
Trass er et samarbeid med Kultursenteret ISAK, Olavshallen, Kimen Kulturhus, Carbon Fritidsklubb og Norsk Kulturhusnettverk(Kulturspirer).
Konsertene holdes i utgangspunktet i Olavshallen Lillesalog i Vektersalen i Kimen.
Les mer om TRASS her