Syforeninga NydeligFin er en møteplass for søm- og håndarbeidsinteresserte som ønsker å utvide sin sømkompetanse og kreative glede i sosialt samvær med likesinnede!
Vi jobber med alt fra cosplay til redesign til hekling av grytekluter. Dette er håndarbeid for egen interesse og fornøyelse! Vi er ikke eksperter og lærer av hverandre underveis, med noen kurs innimellom. Foreningen har symaskiner, overlock, coverlock og det meste av annet utstyr, så du trenger kun møte med prosjekt. Vi er en gruppe på ca 10 stk og treffes hver tirsdag ettermiddag/kveld, oftest på Kultursenteret ISAK, men også på café eller hjemme hos hverandre.

For å melde seg på:
Trykk SKAL på Facebookeventen som du finner her, og du vil bli kontaktet på Facebook i forveien med info om tidspunktet og datoen for oppmøtet på ISAK. Datoene blir enten 29. eller 31. august. Du må derfor sjekke alle innboksene dine og ha slått på muligheten for å motta meldinger utenfor vennekretsen!

Om opptaket:
– Hver søker skal på forhånd lage en lapp på 10×10 cm som reflekterer søkeren som person. Denne kan være strikket, heklet, applikert, quiltet, silkemalt, i ett favorittstoff eller laget på en annen kreativ måte. Lappen må kunne syes sammen med andre lapper!
– På opptaksdagen vil vi ha en trivelig og uformell samtale med hver søker, der vi ber dem fortelle om seg selv, sin interesse for søm og håndarbeid, hvorfor de har søkt og vise frem og fortelle om lappen de har laget.

Søkerne bes om å holde ettermiddagen og kvelden på opptaksdagen fri for andre forpliktelser.

Vi gleder oss til å treffe deg på opptaksdagen!