Om prosjektet:
• Teater av, med og for barn og unge
• Alder – 13-19
• Premiere 4. April
• Audition uke 39
• Gratis

Harehjerte produksjoner vil lage teater av, med og for ungdom i Trondheim. Her er du som deltager med på å skape teater fra bunnen av og får virkelig brukt av din skaperglede. Skuespillerne starter arbeidet i uke 40 og de andre gruppene begynner nærmere nyttår.

Det vi søker er:
• Musikere
• Scenografer
• Skuespillere
• Dansere
• Kostymedesignere
• Annet

Påmelding/spørsmål sendes til Post@harehjerte.com
Send oss: Navn, alder, gjerne et «Hei» og hvilken gruppe du søker på så kontakter vi deg om nærmere tidspunkt for din audition.

Musikere
Hva er vel teater uten musikk? Helt riktig! Ikke så veldig mye.. Derfor trenger vi deg/dere til å lage musikk til stykket. Så hvis du har et band eller liker å lage musikk på dataen din, vil vi gjerne at nettopp du kommer på audition.

Hva må du forberede til audition?
Ta med musikken din! Om det er uferdig eller allerede ligger på spotify, er ikke så farlig. Det viktigste for oss er å høre din unike sound.

Scenografer
Liker du å snekre, sage, lime og male? Da er dette tingen for deg. Du vil få jobbe med en gruppe likesinnede om å lage fantastisk scenografi til stykket. Kanskje vil dere lage et tre av metall? Eller en bil av trepaller? Mulighetene er uendelige!

Hva må du forberede til audition?
Ta med noe du har laget/bilder av noe du har laget og vis oss.
Har du ikke noe å vise frem kan du godt tegne din drømmescenografi og ta med og vise til oss. Det trenger ikke være et mesterverk. Det viktigste er at du kommer innom så vi får se hvem DU er.

Skuespillere
Har du lyst til å stå på scenen? Har du behov for å fortelle en historie? Da hører du hjemme hos oss. Vi trenger engasjerte mennesker med noe på hjertet som kan være skuespillere i vår produksjon.
Her vil du få grunnkurs i skuespillerteknikk og innsikt i hvordan teater lages fra bunnen av.
Hva må du forberede til audition?
Forbered en valgfri monolog som er akkurat så kort eller lang du vil.
Du vil også bli bedt om å gjøre en enkel improvisasjonsoppgave som du får utdelt på audition.
Kan du noe mer? Kan du synge eller danse? Noe annet kult? Vis oss!

Dansere
Vi trenger deg som liker å danse og koreografere til stykket, så hvis du har maur i rompa og rytme i foten er du hjertelig velkommen.

Hva må du forberede til audition?
Vis oss dine mooves! Enten i en koreografi eller freestyle.

Kostymedesignere
Hva er vel løvenes konge uten løvemanker og haler? Jepp.. Litt rare menn i tights. Derfor trenger vi kostymedesignere. Du vil selv være med på å designe og sy kostymer til stykket. Så ta med deg fingerbøllet og skredderkrittet og kom på audition!

Hva må du forberede til audition?
Har du sydd noe før? Eller kanskje du har tegnet noen fine kostymer. Det behøver ikke være ferdig, bare ta det med. Det er DEG og din skaperglede vi vil møte.

Annet
Kan du noe som ingen av vennene dine kan? Kan du sjonglere? Turne? Lage origami? Er du superflink til å organisere ting? Gode lederevner? Kanskje kan vi bruke ditt talent i eller rundt stykket.

Hva må du forberede til audition?
Ta med ditt unike talent og gode humør.

Om Harehjerte produksjoner
Harehjerte produksjoner er opprettet for anledningen og består av erfarne og ivrige unge mennesker som vil utfordre seg selv og skape noe helt fra bunnen av. Alt arbeid skjer frivillig og vi er dermed støttet av Frifond. Målet er å skape et produkt som er mest mulig profesjonelt, som kan fremme ungdomsteateret og skaperglede på en god måte.
Foreløpig er vi tre stk, men vi tar inn flere etter som behovet oppstår.
Vi har et nært samarbeid med Kultursenteret ISAK som stiller med lokaler og utstyr. Vi hadde ikke klart dette uten dem og prosjektet er i stor grad inspirert av skapergleden og hjertet ISAK viser.

Når: 25. – 29.09 kl. 17.00 – 21.00