ISAK Artist er et tilbud til unge i Trondheim og omegn mellom 16 og 25år som ønsker å produsere og utøve musikk. ISAK Artist har som mål å være:

– Et kreativ musikkfelleskap for ungdom som ønsker å eksperimentere med ulike musikkuttrykk og sjangere uavhengig av forkunnskap, talent og ambisjonsnivå

– En opplæringsarena for bruk av studio; fra innspilling (hardware, software) til ferdigstilling av låter (miksing, mastering). En treningsarena for utøvelse/sceneopptreden og en arena for veiledning ut mot den profesjonelle musikkbransjen

– En seriøs aktør i musikkbransjen i Trondheim som har som mål å rekruttere og forvalte unge musikere som ønsker å ha musikk som livsstil både på amatør- og profesjonelt nivå’


Dody Obams og T-Clean har vært flittige brukere av ISAK Artist. (Camilla også, for den del).
Så bra kan det blir etter iherdig og langvarig innsats!

ISAK Artist disponerer fem lydstudio, to samspillrom og en kinosal som også brukes som DJ rom. ISAK har i tillegg to scener som brukes aktivt i arbeidet med artistene. Pr i dag kjører vi Cubase, Ableton Live og Logic Pro på Mac på alle studio. Tilbudet er åpent mandag til torsdag fra 15-21 og betjenes av 2 studioteknikere hver kveld som er klare for å hjelpe deg så mye eller så lite som du ønsker.

I tillegg til den ukentlige studiodriften arrangerer vi huskonserter fire ganger i året med veiledning av artistene som opptrer. To av disse er lavterskel- konserter som er mange artisters førstemøte med en scene. De to andre konsertene arrangeres på Coffee Annan scene for de som er kommet litt lengre i karrieren.

Kurs arrangeres med ujevne mellomrom, men vi har som mål å møte den etterspørselen som kommer fra artistene. Kom gjerne med innspill på hva DU ønsker kurs i. Alle kurs er gratis.

Vi jobber også med å få i stand et register av unge spilleklare ISAK- artister, da ISAK ofte får henvendelser fra både private og offentlige bedrifter som ønsker seg musikk til ulike arrangement. Som en ISAK- Artist kan du bli en del av dette registeret og få sjansen til å tjene penger på å opptre.

Spørsmål? Kontakt oss direkte: 916 66 528 mandag- torsdag 15-21.

 

 

her deltar flere av artistene som har benyttet seg mye av tilbudet på ISAK Artist