Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utstillingsåpning for visuell kunst ved kulturskolen i Trondheim

11. desember 2017 @ 18:0019:00

Velkommen til åpning av elevutstilling for visuell kunst ved kulturskolen på Kultursenteret ISAK, 11. desember kl. 18.00. På åpningen vil det bli lett servering og konsert med Vilde Nerdal.

I løpet av høsten har elevene arbeidet med ulike tema og uttrykk. På denne utstillingen viser elevene arbeider om Australias urfolk – Aboriginerne, tolkning av Rembrandt «The Night Watch» fra 1642, ESKEFOLKET og andre spennende verk.

Australias urfolk: aboriginerne: under arbeidet fikk elevene innblikk i folkets historie, kultur, mytologi og bruk av symboler som tydelig gjenspeiles i aboriginerne fantastiske malerier. Elevene måtte forholde seg til naturfarger og aboriginernes maleteknikker og materialbruk.

Rembrandt «The Night Watch» fra 1642: elevene har laget 8 striper i papir satt sammen i landskap formatt: 360mm x 200mm pastell på papir.

ESKEFOLKET – elevene fikk utdelt en skoeske som de sto fritt til å manipulere som de ville slik at esken ble et hode til et valgfritt vesen. Gjenbruksmaterialer – malt og dekorert til slutt.

Utstillingen vil stå til den 05. januar fra åpningsdagen og utstillingen er åpent for alle.

Arr.: Trondheim kommunale kulturskole og Kultursenteret ISAK


Detaljer

Dato:
11. desember 2017
Tid
18:00 – 19:00