Nysgjerrig på dans eller er du helt hekta? Ønsker du kanskje å lære mer av dyktige instruktører eller har du ideer til en danseforestilling?

ISAK Danser høst 2017
ISAK Danser fortsetter med nye kurs i høst, og dette er høstens timeplan:

Tirsdager
17.30 – 19.00: Bollywood. Åpent nivå. Instruktør: Karuna
19.00 – 20.00: K-pop. Åpent nivå. Instruktør: Ida

Onsdager:

17.30 – 18.40: Girlystyle 2. Øvet. Instruktør: Gunhild
18.45 – 20.00: Girlystyle 3. Viderekomne. Instruktør: Gunhild
20.00 – 21.30: ISAK Danser-kompaniet. Viderekomne. Instruktør: Anette

Kursoppstart blir onsdag 13. september. Ønsker du å melde deg på? Kontakt post@isak.no.
Kursene er gratis for deg som er mellom 14 og 20 år.

For den som allerede har danseerfaring og er glad i å stå på en scene, så er ISAK Danserkompaniet igang allerede med dansetimer. Ønsker du å være en del av dansekompaniet, tar du kontakt med Anette, vår prosjektleder for dans.

Følg oss på facebook og følg med! Har du spørsmål, ta kontakt.

——————-

”ISAK danser!” ble fra januar 2017 et fast tilbud på Kultursenteret ISAK. Vi arrangerer kurs med profesjonelle instruktører i ulike stilarter for deg imellom 13-18 år, og fellesskapet står sentralt. Sammen med instruktørene er du med å skape koreografi og videreutvikler dine danseferdigheter.

Vi hjelper deg gjerne med både med kurs, koreografi, samt å sette opp en forestilling. I tillegg setter vi opp noen forestillinger i løpet av året som du kan være med på og andre danseoppdrag. I 2016 var dansere fra ISAK Danser med på Multiplie dansefestival, World Cup i Granåsen, Juba Juba og mye mer.

Hvis du har noen kreative ideer du vil videreutvikle eller trenger du kanskje noen å danse med, hjelper vi deg med dette også. ”ISAK danser!” ønsker å skape et pulserende dansemiljø for ungdom i Trondheim på tvers av bakgrunn og kultur.

 

Ta kontakt med Anette hvis det er noe du lurer på: anette.ystgaard@trondheim.kommune.no

https://www.facebook.com/TRONDHEIMISAK/